Tot hoe laat mogen de kinderen buiten spelen?

Ik ben aan het appen gegaan. Mijn zoon wordt al bijna 11 jaar. Hij is hierdoor een jaar ouder dan zijn klasgenoten. Ik denk dat niemand wil dat zijn of haar kind in het donker buiten speelt op jonge leeftijd. Maar waar leg je de grens?

Ik was laatst aan het appen met een moeder van een klasgenoot van Daan. Zij wil graag dat haar kind voor het donker thuis is. Helemaal mee eens wat mij betreft. En dan is haar zoon ook nog eens een jaar jonger dan die van mij.

Dus voor nu moeten de jongens om 18:00 thuis zijn. Want daarna gaat het schemeren. Het scheelt wel of ze een gsm hebben of niet. Die van mij heeft dit nog niet. Binnenkort krijgt hij er een van zijn vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s