Heb ik nou bijzonder zuinige kinderen?

Deze avond is een avond van afscheid moeten nemen van elkaar. Mijn zoon is verbitterd. Mijn dochter is vooral in tranen. Hoe leuk ze het ook hebben bij hun vader, Ze willen niet weg van hier.

Dus wat doe ik dan met zo’n laatste avond? Ik plan iets leuks. Iets ter afleiding. Vanavond zouden wij naar de burger King gaan. Iets wat mijn zoon niet kent. Dus spannend en is dit dan wel ok, aangezien hij niks met eten heeft….. samen het menu bekeken. Helemaal top. Er zat genoeg bij wat hem lekker leek. Deal. Wij zouden ervoor gaan. Ik had er al zin in. Njom njom. Lekker proppen.

Op het moment dat wij zouden gaan riepen de kinderen; mam, kan je niet zelf frieten bakken? Uuuh, natuurlijk kan ik dat. En dan roept mijn zoon ook nog eens; mam, is dit niet de beste keus? Zo geven wij veel minder geld uit. Ik denk met je mee.

Erg schattig/aardig. Volgens mij wil meneer gewoon zolang mogelijk thuis zijn ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Dus vanavond na een berg rauwkost te hebben gegeten bakte ik frietjes. De buuf belde zelfs aan voor een fles mayo. Deze heb ik heel vaak op voorraad. Iets met de jeugd/kids…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s