Het grote โ€˜Fโ€™ woord….

Een meidengroep. Zij zingen het lied ‘F..k you’. F..k you very much….. Valentijnsdag was geweest. De dag daarna/gisteren waren de anti liefdes liedjes helemaal in. Toen kwam ook dit lied voorbij. Een heerlijke meezinger. Ik was aan het werk en ik moest lachen. Ik vond gisteren natuurlijk sowieso al een bijzondere gekke dag. En dan hoor je zo’n lied…..

Mijn kinderen van 9 en 10 jaar ๐Ÿ‘ซ vinden dit een geweldig lied. Ik snap wel waarom. Zo kunnen zij het F… woord zeggen, haha.

En kleintjes worden groot. Op de iPad via YouTube wordt dit lied af en toe tevoorschijn getoverd. Dan gaat het volume op heeeeel hard. En hoor ik ineens keihard door het huis galmen: FUCK YOU, fuck you very much……. Het lied is trouwens van Lily Allen.

Lekker dan. Deuren en ramen dicht! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿคช Maar stiekem zing ik soms heel zachtjes mee ๐ŸŽผ. Iedereen moet zich soms uiten toch? ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ฑโค๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ˜˜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s