Een zieke dochter en een lieve moeder.

Mijn moeder is nog steeds van het zorgen voor haar man. Gisteren had ik een crematie. Mijn kinderen een studie dag. Dus zouden zij even alleen zijn. Prima wat mij betreft. Mijn dochter was al ziek, koorts en hoesten. En s’morgens ineens ook misselijk. Lastig. Laat je je kind van negen jaar alleen op de bank liggen met een emmer voor haar neus om te spugen? Mijn moeder vond van niet. Zij liet mijn vader even alleen thuis/gelukkig kreeg hij visite/dus was hij niet echt alleen.

Mijn moedertje die niks heeft met auto rijden stapte achter het stuur. Zij liet haar man even alleen na zijn hart operatie. Zij heeft heel fijn opgepast op haar klein kinderen. Opa mocht niet mee omdat wij bang zijn dat hij een staart van de griep mee zou kunnen pakken. Dank lieve oma voor het onverwacht oppassen.

En dan neemt zij ook nog eens iets lekkers voor de kinderen mee ๐Ÿ˜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s