Ipv een museum de griep.

Ik was er vanmorgen helemaal klaar voor. Buurmeisje, Eva en ik zouden naar het blinden museum gaan. Rondleiding gereserveerd. Heeft Eva koorts. ๐Ÿ˜ฑ. Mijn kinderen hebben sinds de kleuterschool nooit koorts. Hoe kan dit nu? Ik gaf haar twee paracetamol pillen. Even laten inwerken. Hop hop, opstaan. Zij begon toen te huilen. Duizelig en zo niet lekker. Chips. Ik had gereserveerd. Meteen gebeld. Helaas, ik moet toch echt gaan betalen. Gelukkig niet de hoofdprijs. 15 euro onkosten, reservering gebeuren. Het is niet anders.

Ondertussen likt de kat zich suf aan Eva. Door het zweten heeft zij zout op haar huid. En dit vind de kat lekker. of vind zij Eva gewoon zielig? Troost zij haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s