In het zonnetje gezet worden.

Werd ik toch vandaag in het zonnetje gezet! Heerlijk gevoel.

Ik had de kids voor de middag naar school gebracht. Daarna zou ik aan de slag gaan. Stofzuigen, school tassen voor de volgende dag in orde maken. Zij hebben een handbal toernooi, daar hoort ook een tas bij. Eten voorbereiden. Vissenkom….. ach je kent het wel. Genoeg te doen in een huishouden. Ik ging er eens goed voor zitten om 13:00. Die zon….. wat voelde dit lekker in mijn gezicht. Kopje thee erbij. In deze tijd van het jaar met al die griepjes neem ik gekookt water met stukjes gember erdoor. Dit schijnt wonderen te doen voor je gestel. Even afkloppen, ik heb nog niet meegedaan aan de griepgolf. De klusjes in huis….. waarom zou ik die in mijn uppie doen? Om 15:00 nemen de kinderen een vriendje of vriendinnetje mee. In die tijd hebben ze mij niet nodig. Dan ga ik toch lekker dan al die klusjes doen? Nu even me time. Lekker in het zonnetje gezet worden. Feels good.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s