Koken zonder fornuis.

Dit is gek. Mijn fornuis doet helemaal niks meer. Ik heb al in de stoppenkast gekeken. Daar ligt het probleem niet. Waar dan wel? Geen idee. Chips, wat nu te doen met het eten? Pfew, de oven en waterkoker doen het wel. Ik ga nu water koken. Deze giet ik in een pan met pasta met teentjes knoflook. Daaromheen wikkel ik dekens. Zo kan mijn pasta voor weinig een beetje garen.

Daarna stop ik de pasta in twee speciale oven pannetjes. Bij de een doe ik tomatenpasta en de ander verse pesto. Zo hebben wij straks hopelijk heerlijk eten op tafel. Zonder een fornuis. En hoe nu verder? Dat wordt improviseren en sparen. Komt vast goed. Ik heb ook nog een bbq buiten, haha. Het vlees gedeelte vandaag komt uit de magnetron, rookworst. En gelukkig heb ik nog een berg rauwkost. Zo komen wij vandaag met een makkelijke maaltijd wel weer verder.

En morgen? Ach, ik heb een bbq, waterkoker, oven en magnetron. Zo komen wij de winter wel door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s