Een uitje met je kind. Een op een.

Ik ben gescheiden. Dus als ik op pad ga met de kids dan gaan wij met z’n drieΓ«n op pad. Toch? πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

Ik heb gemerkt dat als je met een van de twee op pad gaat dat ze toch andere dingen vertellen. Dit heeft wel iets. Het begon met ziekenhuis bezoeken van mijn dochter. Jeetje, wat was dit anders. Haar verhalen….. geen broer die haar in de rede viel. Daarna met mijn zoon, een boodschap doen. Ook hij vertelde intieme dingen. Hoe bijzonder.

Afgelopen kerstvakantie ben ik met mijn dochter naar Ouwehand geweest. De lichtshow. Wat hebben wij samen genoten. Ik vond de lichtjes super mooi. Zij zocht vooral naar dieren in het donker. Uilen, apen etc. Het was een bijzondere avond.

Met mijn zoon ging ik naar Maxx Veenendaal om te jumpen. Uiteindelijk vond hij dit saai met mij. Want dan ging hij jumpen en ik zou toekijken. Op het allerlaatste moment vroeg hij of zijn zusje mee mocht. Prima natuurlijk. Maar eigenlijk niet de bedoeling. Toch gedaan. Hoe kon ik zijn uitje dan toch speciaal maken? Ik wist dat hij van kip houdt. Aangezien wij in Veenendaal waren gingen wij naar KFC. Voor de chicken popcorn. Wat smulde meneer hiervan. Zo leuk om te zien. Hij keek mij aan en zei; mam, dit is de lekkerste kip ooit 😍. Zo werd zijn/ons uitje toch nog extra speciaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s