Daaaaaag kapstok.

Twintig jaar geleden ontmoette ik een vriendin. Zij zei vanaf dag een; een kapstok geeft rommel en geen rust aan de ogen. Ik heb dit jaren lang in mijn gedachte gehad. Ik was het wel met haar eens maar waar moet je dan je jassen aan ophangen? Waar moeten de schooltassen van de kinderen heen?

De oplossing. Kwantum. Voor 100 euro kon ik deze kast aanschaffen. Echt niet duur voor een locker. Deze is ook nog eens diep. Dus de jassen kunnen prima aan de klerenhangers opgehangen worden. Perfect! Wat een rust aan de ogen. Wat lijkt de gang nu opgeruimd. Ik heb uiteindelijk wel het muurtje geschilderd. Na twintig jaar heb ik de mooiste oplossing. ๐Ÿ˜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s