Een huispak.

Ieder zijn ding. Een huispak. Lekker makkelijk. Je hebt dan geen spijkerbroeknaden in je kruis hangen. Je kan comfortabel bewegen. Het zit lekker warm. Ideaal. Toch? Ik heb er niks mee. Ik ga toch niet in een soort Pyama thuis zitten overdag? Als ik de kliko aan de weg moet zetten zou ik mij dood schamen. Wil ik onverwacht de deur uit dan moet ik mij omkleden. Komt er een pakje van Ali expres waar ik dol op ben…. sta ik in de Pyama voor de deur…… In het weekend komt nog weleens visite, chips, moet ik mij dan omkleden?

Mijn kinderen zullen dan ook nooit van mij een huispak krijgen. Mijn zoon wil dit ook niet eens. En mijn dochter zegt dat ze een huispak veel te heet vind. Dan trek ik nog liever een trainingspak bij ze aan. Daar kan je nog mee buiten voetballen/spelen. Misschien komt dit ook wel door mijn werk. Ik sta op en kleed mij aan. Zodra ik op mijn werk ben kleed ik mij om in een ok pak. Als ik naar huis ga kleed ik mij weer om in gewone kleding. En als ik ga slapen ga ik weer…… Dat is al vier keer op een dag. Om dan nog eens een vijfde versie in te plannen omdat ik een huis of trainingspak aan zou moeten? Sorry, ik sla over. En mijn kinderen denken schijnbaar hetzelfde. Ieder zijn ding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s