Vuurwerk schade.

Had ik pas verteld over onze vuurwerk ramp in de tuin. Iets met eigen schuld dikke bult….. ik ging zojuist de tuin stofzuigen. Geleerd van mijn collega Dianne ๐Ÿคช.

Kijk nou toch wat ik tegen kom?! ๐Ÿ˜ก. Drie grote zwarte plekken. Nieuw. Hoe kan dit nou weer? Van vuurwerk vanaf de straat? Dat geloof ik niet. Welke gek gooit bewust vuurwerk in iemands tuin? Wat baal ik hier toch weer van. Steken wij zelf geen vuurwerk af en dan nog heb je te maken met schade. K.T ๐Ÿคฌ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s