Ham kaas oliebollen.

Volgens mij had ik het er vorig jaar ook over. Hartige oliebollen. Ik had toen kerrie kaas oliebollen. Ik kreeg zojuist van de buurman een app of ik oliebollen luste. Zij maken ze elk jaar weer zelf. Nog elk jaar van mee mogen smullen.

Zojuist kreeg ik de normale oliebollen. Maar ook ham kaas oliebollen. Wauwie! Die zijn lekker! Hartige oliebollen zijn dus echt heel erg smakelijk. Top buurtjes! Ik ga weer verder met proppen. Morgen …… komt alles goed….. ๐Ÿ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s