Een nieuwjaarspel.

Onder de kerstboom lag dit kado. Een confetti kanon voor oud en nieuw. En een spel. Weer iets nieuws. Van de Hema. Wij hebben met oud en nieuw een huis vol. Altijd leuk als je dan iets kan gaan doen in de vorm van een spel. En dit spel lijkt zowaar heel erg leuk. Hier zijn geen verliezers. Je leert elkaar beter kennen. Nu al zin in. Ik vier oud en nieuw met bekenden en nieuwe vrienden. Dat wordt lachen! Hoever durft een ieder zich bloot te geven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s