Ik ben waarschijnlijk even off-line.

Ik word gek van mijn iPad. Ik kan typen wat ik wil. Ineens kijk ik televisie en dan door naar Facebook. Zonder het scherm aan te pakken. K๐Ÿ˜กt Apple. Mijn zoon dacht de oplossing te hebben. Scherm schoon poetsen. Aan en uit. Niks helpt. Na een paar minuten zei meneer; mam, dat je dit ding nog niet door het raam hebt gegooid. Had ik graag gedaan. Maar best veel geld om kapot te gooien. Zijn iPad werkt niet meer en de mijne ook niet. Die van Eva werkt super. 1 maand oud. Is dit wat Apple wil? Steeds maar gaan voor een nieuwe versie? Lekker allerlei apparatuur weggooien. Slecht voor het milieu?

Ik breng mijn iPad morgen naar een reparateur. Hopelijk kan hij hier iets mee. Zo niet? Dan ga ik over op Samsung. Scheelt mij ook nog eens heel veel geld. Doei Apple. Hallo Samsung.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s