Rudolph ……

Ik heb al jaren dit rendier. De maand december staat hij buiten. Zijn licht schijnt dan op ons, naar binnen toe. Heerlijk dit soort tradities. Helaas heeft hij geen rode neus. Wel een idee om eens rond te gaan kijken. Iets met een foam neus voor een clown……Die gaat Rudolph vast wel passen. Dan is het plaatje compleet. Mijn kerst sterren staan nog steeds vol in bloei. Nog geen een blaadje afgevallen. Ik vind dit zo knap van mijzelf! Normaal gaan alle planten bij mij dood. Nu heb ik een risico genomen met een moeilijke plant. En deze blijft gewoon leven. Mijn slogan is nu; waarom makkelijk doen als het moeilijk kan ๐Ÿ˜‚๐Ÿคช. Fijne kerstavond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s