De nieuwe Albert Hein XL in ede.

Tja, wat kan ik hierop zeggen? Het was en nu is…… De appie ging voor verbetering. En ik had dit maar te accepteren. Voorheen kende ik mijn weg in de winkel. Nu totaal niet. Dit is een kwestie van leren/tijd. En toch? Al dat mist boven de groente….. doen ze al jaren in het buitenland. Maar waarom maar een winkel keten in Nederland? Geen idee. Een jumbo hadden wij niet in de Rietkampen Ede. Zoals de brompot in de reclame al zegt; ik kom nooit bij de jumbo. Ik dus sindskort. Prima winkel. Maar echt goedkoop zoals ze zeggen? Ach je moet gewoon weten waar je wat goedkoop kan aanschaffen. Elk winkel heeft zijn koopjes. Zelfs de Albert Hein.

Als ik eerlijk ben. Ik zie nu een mega grote ruimte met allerlei moderne snuisterijen. Dat knusse van vroeger, de gang paden zijn niet meer. Ik ben er klaar mee. Appie is al wat duurder. Ik baalde al een tijd van het ik kies bewust logo/geklets. En dan ook nog totaal geen gezelligheid meer. Toedeloe. Ik ga lekker naar de Lidl en Jumbo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s