Is dit over the top πŸ˜±πŸŽ„?

Jaren geleden kocht ik deze lamp. Een lamp die binnen en buiten gebruikt kon en kan worden. Het lijken wel lazer lampjes. Ze schijnen mega ver. Zo leuk. Ze kunnen ook bewegen. Daar word ik druk van 😱. Met de feestdagen neem ik deze lamp mee naar waar ik mijn kerst vier. Bij de action hebben ze deze lamp voor weinig met afbeelding. Ook erg leuk. Het is over the top. Maar brengt toch iets van een kerst gevoel naar boven. Het lijkt op zo’n home alone Amerikaans huis. Alleen is dit in no-time opgezet. Stekker in het stop contact en klaar. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan πŸ˜‰? Met oud en nieuw schijnt deze de tuin in. Bewegende beelden. Stil vuurwerk. Beter voor het milieu πŸ€ͺ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s