Spuug in mijn haar.

Vanmorgen zei mijn dochter dat ze zich niet lekker voelde. Gebeurd wel vaker. Inval juf, extra spanning….. ik nam haar mee naar school. Ze klampte zich aan mij vast bij de deur. Zo misselijk. Ze wilde niet naar binnen. Maar ze was niet warm….. wat doe je dan? Eigenlijk doorzetten en in de klas zetten. Maar mijn moeder instinct zei wat anders. Mee naar huis genomen. Ze ging meteen op de bank liggen. Geen tv, niks eten of drinken. Verdacht. Ik ging bij haar op de bank liggen om het nieuws te bekijken op tv. En ineens ๐Ÿคข๐Ÿคฎ……

Mevrouw ging spugen. Over de bank, de kussens, deken, haar kleren en mijn haar. Bah bah. Ik ging bijna over mijn nek van de geur. Normaal spugen mijn kinderen altijd in een emmer of toilet. Daan hield weleens zijn spuug binnen. Bolle wangen vol spuug. Maar hij liet pas los boven het toilet. Topper! Eva heeft een keer eerder in bed gespuugd. En nu dit. Niks aan te doen. Hopen op voorspoedig herstel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s