Helpen op school.

Vanmorgen melde ik mij bij de architect van school. Hij maakt een bos op het schoolplein. Een om uit te eten. Fruitbomen, kruiden en nog veel meer. Ik vroeg hem; wat kan ik voor je betekenen als vrouw? En dan bedoel ik voor de aanleg van de tuin ๐Ÿ˜‚. Krijg ik een slijptol in mijn handen. Hoe werkt zo’n ding zeg, kanonnen. Ik kreeg tot drie keer toe een tip, jaja het is duidelijk, ik ben daar niet zo van. Nadat mijn kleren, schoenen en haren wit waren was ik klaar. Pfew. Daarna met een mes en een lepel allemaal pur schuim weg gesneden. Lekker klusje. Meer mijn ding moet ik zeggen. Ik ben dol op messen.

En wat krijg ik terug van school? De kinderen hebben kiwi gekregen. In de tas van mijn zoon lag een schil daarvan. Ik pak deze en gooi het in de prullenbak. Daarna was ik mijn handen aangezien ik overgevoelig voor de kiwi ben. Daarna wrijf je een keer….. en ineens krijg ik dikke ogen en rode wangen. Nee he?! Ik kan echt niet tegen de kiwi. Het wordt steeds erger. Bah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s