Heb jij je huisadres in je route planner staan?

In Volendam was ik mijn sleutelbos kwijt. Daaraan zaten de huis en mijn auto sleutels. Op zaterdag avond. Gelukkig had ik geen adres kaartje eraan gehangen. En ook niks van mijn nummerbord. Tja en wat doe je dan?

Ik was bang dat mijn auto gestolen zou worden. Ik twijfelde toen nog of aan de beneden buren zou vragen of zij hun auto achter de mijne wilde zetten zodat de mijne niet uit het parkeervak kon. Niet gedaan. Daardoor een iets onrustige nacht gehad.

Stel je voor ze zouden mijn sleutelbos vinden en met de afstand van de auto sleutels ook de auto. Ze starten en rijden weg. Hoeveel mensen hebben in hun route planner niet het huis adres erin staan? Want dat is zo makkelijk. Gelukkig had ik dit niet. Er staat alleen Ede onder de huis aders knop. Meer dan genoeg. Als ik in de buurt van ede ben zet ik de route planner toch uit omdat ik het laatste stuk echt wel weet, hoe te rijden. Zo heb ik het de dief die mijn sleutels zou hebben niet makkelijk gemaakt. Auto eventueel in een blokkade. En mijn huis niet te vinden. Maarrrrrr, de sleutels zijn de volgende dag gelukkig gewoon gevonden in ons Volendams huisje. Ons leven is nooit saai ๐Ÿคช.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s