De intocht in Volendam.

Wat was dit leuk om mee te mogen maken. Er kwam op een gegeven moment een grote boot aan gevaren. Ik zei nog tegen Eva; zo, dat is een knoepert van een boot zeg. Dat hebben we bij ons niet. Ik zag iemand al naar mij kijken. Wat bleek, dit was de veerboot, genaamd Jan Smit. Niks met de Sint te maken. Haha. Na een uur over de dijk te hebben gelopen en af en toe heerlijk warm gescholen in al die souvenir winkeltjes, zo gezellig saampjes, was het om 17:00 zover. Monique en Jenny Smit, jawel, het duurde even voordat ik doorhad dat dit de zusjes van Jan Smit waren, zongen en praatte de intocht gezellig aan elkaar. De muziek kwam natuurlijk van Jan Smit, de drie J’s, Nick en Simon. Verrassend. Iedereen hoste en kloste mee. Zo enorm gezellig. En toen kwam de stoomboot. Een grote verlichte boot. En daarna het vuurwerk. Een mega lang en groot vuurwerk. Duurde wel een kwartier. Zo ontzettend leuk. Wat waren wij blij dit mee te hebben mogen maken! En iedereen heeft de stoomboot gezien. Die ging van links naar rechts en weer terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s