Monkey town.

De dag begonnen in de file op weg naar het Wilhelmina kinderziekenhuis. Wij waren te laat 😬. Eenmaal daar moest Eva veel gaan drinken in verband met een plas controle. Daarna door naar de echo. Blaas zat nog lang niet vol. Laat de plas test maar achterwege zei de arts. Bijzonder. Maar prima hoor. Wij hoopten op een goedgekeurd logo. Helaas wordt dit uitgesteld. Gelukkig niks ernstigs maar we moeten wel terug komen. Wel fijn dat alles zo goed in de gaten wordt gehouden.

Geen saucijs gegeten. Want wij gingen door naar monkey town. Ik had niet verwacht dat die grote jongens van 10 jaar nog wilden gaan. Ik heb er vier bij me. En dan Eva nog. Dat wordt straks twee keer heen en weer rijden. Prima. Hier frietjes gegeten. Ik heb de prijslijst eens bekeken. De volgende keer zeg ik dat wij hier voor een verjaardag zijn. Dan betaal je entree en friet. Maar dan is de limonade gratis. En de jarige krijgt een kado. En die limonade is vier euro per kan voor een beetje ranja. Je kan het niet achterwege laten, want ze vergaan van de dorst. Volgende keer neem ik een flesje rode ranja mee, haha. Die maak ik dan aan op het toilet. Onderstaande is in Maarssen. Ik zit nu in ede zonder lasergame. Prijzen zijn hetzelfde.

We moeten natuurlijk wel afspreken wie er jarig is. Daan vier keer per jaar is misschien iets teveel πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s