Verzopen kat.

Vanmorgen een mini, na de vakantie, luizen controle gehad. Daarna snel naar huis. Er kwam een jongetje met groeipijnen in ons bad liggen. Om 10:30 moest ik weer op school zijn om ramen te beschilderen. In mijn geval een horde mieren.

Het kereltje lag in bad. Moeders en ik kletsen. Roept hij ineens heel hard. Ik ren naar boven. Staat er een half verzopen kat bovenaan de trap. De kat was voor het eerst in zijn leven in bad gevallen. Daarbij had zij de hele stapel handdoeken meegenomen. Zucht. In paniek rende zij via de houten trap naar de zolder en weer terug de woonkamer in. Overal ligt hout of laminaat. Drupperdedrup. Alles nat. Maar ja, tijd om alles te drogen/dweilen had ik niet. Ik moest een heel leger mieren op de ramen van de school schilderen. Een geluk bij een ongeluk; om 12:00 was alles opgedroogd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s