Mijn leven is als een ABBA lied.

Muriels wedding! Die film. Zoveel beter dan al die andere ABBA films. Muriel zegt op een gegeven moment; My life is like a ABBA song. Oftewel, de liedjes van ABBA zijn zo goed. De muziek is vrolijk. De teksten zijn zoals het is.

Via spotify luisteren wij thuis deze muziek. The best of. In het begin lachten mijn kinderen mij uit. Maar de aanhouden wint. Ze gaan het steeds meer waarderen. Vanmiddag toen er vriendjes en vriendinnetjes waren en ik deze muziek opzette zag ik zowaar bij de jongens dans moves. Haha. De aanhouder wint!

One thought on “Mijn leven is als een ABBA lied.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s