Die pickwick labels. Zo leuk!

Mijn zoon heeft een vriendje mee naar huis. Gezellig! Ik koop tegenwoordig niet meer gericht op 2 of 4 personen in wat lunch betreft. Ik neem de middenmoot. De lunch snijd ik in stukjes. Zo kan je alles eerlijk verdelen over de groep. Einde gemok.

De jongens vroegen om een kop thee. Prima. Zo gezegd zo gemaakt. Die labels…. dat blijft zo leuk! Vandaag was de vraag;

Allebei riepen ze; Maxx in Veenendaal. Lekker dan. Al mijn gegeven feestjes vallen dus in het niet ๐Ÿ˜ฑ. Of toch niet. Daan zijn kinderfeest was in Maxx Veenendaal. Doe ik het toch goed ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s