Wat is het beste massage spul?

Ik heb echt twee verschillende kinderen. De een vind de geur van pepermunt heerlijk. Dit smeersel heb ik gekregen van een hele lieve nicht. Zij betaalde dit voor mij. Deze tube met inhoud was namelijk behoorlijk duur maar wel puur natuur. Als je dit op je huid smeert dan gloeit deze nog lange tijd na. Mijn dochter en ik zweren hierbij.

Mijn zoon vind dit te heftig. Hij wil liever lavendel olie op zijn lijfje. Dan ontspant hij helemaal. Ieder zijn ding. Ik masseer en smeer mij suf bij mijn kinderen. Het heeft iets. Vooral in de avond. Een donkere avond. Je kind ligt op bed. Mams komt even kijken. Zij smeert met iets en waar het vooral om gaat ze masseert/je kind kan lekker ontspannen. Daar komen ook nog eens goede gesprekken uit voort. πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

2 thoughts on “Wat is het beste massage spul?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s