De lekkerste gehaktballen.

Ik had nog twee pakken gehakt in de koelkast staan. De tweede was gratis. Je bent Nederlander of je bent het niet. Maar als een moeders met twee kinderen…… een persoon zelfs als anti vlees…. wat moet je dan? Invriezen? Of bakken.

Ik heb een versie gemaakt met, jawel daar is die weer, gerookte paprika poeder. Knoflook, chili saus, ei en paneermeel. De chili saus door het mengsel heen. En aan het einde van de braadtijd nog een flinke scheut erdoorheen. Door het suiker wat door deze saus heen zit krijg je een heerlijke aangekoekte saus. Echt genieten. Een portie aten wij met een bolletje op tussendemiddag. De ander ballen gingen via een bakkie de vriezer in.

En ik heb een versie gemaakt met ketjap door de ballen heen. Toen de ballen lekker gebraden waren ging hier nog wat oester saus overheen. Njom njom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s