Een Macdonalds ontbijt.

Zoals vanmorgen al verteld gingen de dames van het kinderfeest van mijn dochter en ik naar de Mac voor een ontbijt. Twee dames namen een happy meal om 1045 ๐Ÿ˜ฐ. Een andere dame en ik gingen voor een ontbijt.

Voor 5,50 kreeg ik een macmuffin, kop koffie, jus d’orange en een warme croissant met boter en jam. Best wel lekker. Maar vooral teveel (vet). Ik had een broodje met ei en kaas. Je kon ook bacon of een sausage erop kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s