Een wortel en een pizza.

Mijn ouders hebben heel wat opgepast. Op de kleinkinderen van de buren, de kinderen van het zusje van mijn moeder, de kinderen van mijn broer en mijn kids.

Wat waren de ouders van deze kinderen blij. Dankbaar. Door dit geΓ«mailleerde gezelschap leer je als ouders ook dingen door de andere gezinnen.

De kleinkinderen van de buren vertelden aan mijn ouders dat ze alleen pizza kregen als ze een bakje rauwkost op aten. Ik vind dit geniaal. Mijn kinderen zijn dol op rauwkost en verse smoothies. Maar het allerlekkerste vinden zij pizza’s. Als wij, af en toe, mini pizza’s eten dan krijgen zij van te voren een paar wortels en tijdens het eten een verse smoothie met avocado en banaan. Door dit gebeuren zitten zij heeeeeeel snel vol en eten ze weinig pizza’s. πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ€£

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s