Eten koken voor Piet Snot.

Ik was vorige week bij de Lidl. Italiaanse weken. Dus ook de cannelloni. Tjeempie, hoe vul je die dingen? Ik zag twee jonge dames naast mij staan. Ik vroeg ze; hoe vul je die dingen? Een boterhamzak vullen met saus en deze in de pasta spuiten. Goede tip! Vandaag de saus gemaakt. Tomatenprut uit een blik. Liefst de hele tomaten. Gepureerde tomaat is vaak van left over. Je kan beter de hele versie, iets beter van kwaliteit, pakken. Verse pesto erdoorheen gegooid. Knoflook en ui. Dit alles in de blender. Mijn boterham zakje gevuld. Puntje eraf geknipt.

De cannelloni gevuld. Ik vond nog wat Albert Hein ketchup zonder suiker. En kaas. Lekker raspen. Deze mix over de cannelloni gegooid. Folie erover en in de oven maar…….. ik had het net staan. Krijg ik een app of mijn dochter bij een vriendin mocht eten. Natuurlijk. Ik doe dit zelf zo vaak. De zoete inval is vaak het leukst en lekkerst. Daarna ook nog eens via mijn zoon. Ach, het is vakantie. De ovenschaal snel uit de oven gehaald. In een grote handdoek gewikkeld. Zo kan deze al een beetje voor garen. Morgen eten wij deze alsnog met z’n drieΓ«n op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s