Wie wil Albert Hein zegels schenken?

Nog maar iets van 9 weken en dan is het alweer kerst ๐ŸŽ„. Voor vele mensen is december een te dure maand. Ikzelf kom niet zo heel vaak bij de Albert Hein maar als ik er ben vraag ik om koopzegels. Op die manier heb ik rond de feestdagen een spaarboekje vol en kan ik voor 50 euro boodschappen doen. Mijn ouders sparen mee. En ik heb een lieve tante die mij af en toe een volle boek geeft. Zo ontzettend fijn.

Mijn vraag is; wie helpt mij om een boekje vol te sparen voor een gezin die geen geld heeft voor de supermarkt maar leven van de voedselbank? Dan kunnen zij in de maand december bij de Albert Hein voor 50 euro iets kopen wat zij zelf graag zouden willen eten. Ik doneer mijn zegels ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s