Gerookte paprika poeder.

Gerookte paprika poeder wordt onderschat. Deze kruidenpoeder ruikt en smaakt zo anders dan de gewone paprika poeder. Ik moest ooit een potje hiervan aanschaffen in verband met een recept. Sinds die tijd kan ik niet meer zonder.

Een gevuld eitje met deze poeder. Een boterham met kaas met poeder door de boter heen. Afgelopen weekend had ik spruitjes gekookt. In het water waar ze in lagen gooide ik al wat poeder. Daarna lekker laten pruttelen. Uitgebakken spekjes erbij met stukjes ui en knoflook. Alles uiteindelijk in een pan gedaan met gerookte paprika poeder. Dankzij de spekjes heb je al zout door je gerecht. Alles puur natuur. Ik eet hier zo een bord van leeg. Zonder piepers of rijst. Alleen maar vitamientjes en een beetje vet ๐Ÿ˜ฌ. Heerlijk. En als ik veel teveel heb gemaakt gaat dit alles de volgende dag in de wok pan met ketjap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s