Hij doet het nog steeds niet.

Net mijn iPad mogen ophalen voor de tweede keer. Nog steeds die zwarte balk in het scherm. Meneer wilt de code invoeren; doet het niet. Dusssssss, er is gewoon niks gebeurd. Hij typte een bericht. Deed het niet. Aan, uit. Daarna deed hij het wel. Ik zei dat ik niet blij ben met die zwarte balk. En dat hij niet goed typt. Snapte hij wel. Maar ik kan niet zonder iPad. Nu al vier dagen moeten missen in een week tijd. Haha. Ik heb mijn vriendje nu thuis. Even wat huiswerk dingen doen. Ik mag hem altijd weer inleveren. Dan ga ik zeggen dat ik een nieuw scherm eis. Dusssss.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s