Tradities.

Als er iemand in mijn omgeving komt te overlijden komen er spullen tevoorschijn om over te nemen. Speciale borden van mijn oma. Dingen die misschien niet eens mooi zijn maar vooral mooie herinneringen hebben. Ik hou daarvan. Ik ben enorm van tradities. Mijn kinderen gaan dit steeds meer waarderen. Als wij friet eten dan gaat dit niet op een bord. No way. Wij gebruiken hiervoor frietbakjes. Die krijg je normaal alleen in een friet tent. Maar via Ali expres kan je deze voor heel weinig zelf aanschaffen. Ik was ze na gebruik af zodat ze ook nog eens langer meegaan. En die over the top frietschaal πŸ˜‚…

Ik heb ooit heel lang geleden voor weinig een friet schaal gekocht bij de Xenos. Deze blijf ik in ere houden. Dit wordt een nieuwe traditie. Een schaal van mij, mama, oudere 🀣. En de frietjes worden in bakjes gegeten. Daarvoor hoeven wij dus niet naar een friet tent. Wij kunnen dit ook zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s