Gezond het werkende leven door.

Vanaf morgen ben ik weer kindloos. Ik gebruik deze dagen optimaal. Lekker veel werken. Donderdag, vrijdag en zaterdag en zondag overdag en nacht ga ik aan de slag. Dan moet er ook gegeten worden. Ik kijk nu in de koelkast voor restjes. Ik kook quinoa. Daar kan je namelijk alles in gooien. Dat ga ik dus ook doen. Mijn maaltijd salades staan al klaar voor de komende twee dagen.

Vorig weekend toen de kinderen bij hun vader waren kreeg ik van een toenmalige huisgenote spelt pannenkoekjes met banaan. Heel erg lekker. Deze week is de tweede verpakking gratis bij de Albert Hein. Dus hoppa, twee maal aangeschaft. Zo kom ik mijn werkdagen wel door. Verse salade, spelt pannenkoekjes en de wortels/komkommer en bleekselderij die overblijven ga ik ook nog opeten. Fit al werkende het weekend door. De uren die ik extra maak gebruik ik voor de schoolvakanties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s