Nieuwe look….

Haha, jullie verwachten nu een foto. Die geef ik niet. Ik heb een leuke dag gehad. Ben enorm verwend. Nieuwe coupe wat knippen en kleur betreft. Andere kleren. Die bewaar ik nog even voor speciale gelegenheden.

Het huisje is weer schoon. Ik heb mijn weekend extra werk weer gedraaid. Ook leuke dingen gedaan. Serieuze gesprekken gehad. Verdriet gedeeld. De kleren voor de kinderen voor woensdag hangen klaar. Er staat een bos bloemen op tafel, gekregen, erg blij mee.

Morgen, dinsdag na een dag werken zie ik mijn kids weer! Zij worden verwelkomt in een schoon, gezellig thuis huis. En ze krijgen een mega dikke knuffel van een mama met een nieuwe look en een super ervaring rijker! ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ

One thought on “Nieuwe look….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s