Ik sta onderaan de ladder.

Vanmorgen zou ik met twee andere dames een mini luizen controle houden. Dit in verband met een mogelijke mini uitbraak. En daar stond ik dan, te wachten totdat de andere moeders hun kroost in de klas hadden zitten. Daar had ik een ex voor met zijn vriendin, hihi. Maar ja, tijdens het wachten keek ik even het lokaal in van mijn dochter ๐Ÿ˜. Ze was druk met een leesboek. Alle andere kinderen liepen door de klas. Op een gegeven moment moest iedereen op zijn plaats zitten. Madam keek op en zag mij, oeps. Ze lachte naar mij. Nog een keer zwaaien. Oei oei, de juf zag mij ook staan. Wegwezen. Niet zwaaien, niet zwaaien galmde er door mijn hoofd. Denk aan juf Ank. Uit deze serie komt ook de uitspraak; luizen moeders staan onderaan de ladder. Dussss, ik weet mijn plek. Doe je werk/lekker pluizen, niet zwaaien hou je verder gedeisd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s