Fluff.

Fluff is heerlijk. En dan heb ik het niet over een flufje πŸ’©. Je kan fluff zelf maken. Eiwitten geklopt met suiker. Als je de schaal op zijn kop kunt houden is deze goed geklopt. Ik heb tegenwoordig een kant en klare pot in de kast staan. Wat kan je er zoal mee doen?

Een klots van je lepel in je warme chocolade melk in plaats van marshmallows. Dit geld ook voor biskwie. Normaal rooster je spekjes boven een vuurtje en eet deze dan op of smeert ze op een biskwie. Nu pak ie een pot fluff en smeert deze op een koekje. Ik zie steeds vaker dat mensen in plaats van beschuit met muisjes bij een geboorte cake met slagroom en muisjes serveren. Je kan ook cake met fluff en muisjes uitdelen. Dan hoef je geen slagroom te kloppen en deze stort na een tijdje ook niet in. Mocht je een taart maken en meerdere lagen zoals jam ertussen smeren; je kan een laag fluff toevoegen.

Ik weet nog niet of je fluff met een brander warm en krokant kan maken. Dit ga ik nog een keer testen. Maar voor nu, de aankomende winter, heb ik een grote pot fluff in huis voor in mijn warme chocolade melk en op een biskwie.

In ieder geval bij de Albert Hein XL te koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s