Anti plastic zakjes.

Ik had al eerder aangegeven dat ik mijn losse groente en fruit in mijn eenmalig aangeschafte zakken koop. Beter voor het milieu. Stop met al die onnodige zakjes. Plastic zakjes.

Mijn buurvrouw heb ik pepertjes uit eigen tuin gegeven. Gedroogd en vers. Meteen te gebruiken of nog langer in de vriezer. Ik heb een pot bij haar voordeur gezet met inhoud. Een glazen pot. Die krijg ik wel weer terug. Alles beter dan een plastic zakje die je daarna weg gooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s