Wie goed doet, goed ontmoet……

In de zomervakantie zijn mijn zoon, dochter en ik naar Madurodam geweest en het strand in Scheveningen. Wat een memorabele dag was dit. Die kaartjes kregen wij maar zomaar. En nu heb ik iets gewonnen met de postcode loterij. Een ontbijtbox. Maal twee. De straatprijs is dubbel gevallen. En dan ga je denken…. wie kan ik zoiets schenken? Joyce, jij krijgt er een in ruil voor de Madurodam kaarten. En Natasha krijgt er een omdat zij door haar ziekte zoveel moet doormaken. Pas weer geopereerd. Haar kinderen die ook deze klote ziekte hebben. Jullie maken genoeg onkosten aan aanpassingen in en om het huis. Zo oneerlijk. Jullie inzet is enorm en wordt niet altijd beloond. Dus hierbij; een ontbijtbox. Geniet ervan dames en jullie gezin! En bij deze box zit ook nog eens geluk. Een tas vol geluk ❀️!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s