Makkelijke aardappel spiesjes.

Ziet dit er niet heerlijk uit? Natuurlijk makkelijk zelf te maken. Maar soms heb je behoefte aan gemak. Gemak dient de mens. Bij de Aldi te koop. Een zak aardappeltjes goed voor gegaard. Ideaal voor op de bbq. Dit keer heb ik ze in de grilpan gelegd voor dat knapperige streepje. In de winter eten wij deze piepers ook gewoon van de bbq. Ik gebruik steeds vaker van die wegwerp dingen. Ideaal voor een paar speklapjes, piepers en wat groente aan een spies. Ter afsluiting nog een paar marshmallows en klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s