Regen.

Werden jullie ook wakker van het onweer? Je kan mij daarmee niet gelukkiger maken. Buiten de zon om dan. Ik ben dol op de hitte! Maar als het dan toch gaat regenen is een onweersbui prima. Ik werd ineens wakker van een hor die omhoog schoot door de wind. Dit was op mijn slaapkamer. Daarna hoorde ik gerommel en zag ik wat geflits. Heerlijk. Ik lag lekker in mijn bed waar het laken heen en weer wapperde.

Ik ging wel even nadenken. Heb ik mijn huis en tuin wel waterproof opgeruimd/ingericht? Want die regen; dat is lang geleden! Even denken. Jawel, gisteren heb zowaar al spullen, die niet nat mogen worden, uit de tuin onder de overkapping neergezet. De hoes zit om de parasol en over mijn tuinset. Top geregeld al zeg ik het zelf ๐Ÿคช. De ramen binnen….. puntje van aandacht. De nachten doe ik de rolluiken omhoog en zet ik alle ramen wagenwijd open. Mocht het hard gaan regenen dan wordt de boel binnen nat. Toch maar weer even eruit. De ramen op de slaapkamers en badkamer op de kiep stand gezet. Zo, nu lekker slapen in een koele kamer met een vleugje wind en een gezellig gerommel op de achtergrond. Ik lijk wel weer een klein kind. Slapen terwijl de visite beneden aan het kletsen is ๐Ÿ˜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s