Leren hechten.

Mijn dochter wil zuster of dokter worden 😬. Ze vind mijn werk dan ook erg interessant. Als ik een dienst draai in het ziekenhuis en ze dan bij mijn ouders slaapt, stuur ik nog weleens een foto van de operatie kamer. Een tijd geleden vroeg ze hoe je moest hechten. Ik heb toen wat spullen via mijn werk geregeld.

En toen gingen wij aan de slag. Zij vond het super moeilijk maar ook erg leuk. Zagen wij daar nou een druppel levensvocht verschijnen van de komkommer of was het een druppel zweet van mijn dochter? De komkommer maakt het trouwens goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s