Vliegen zonder kinderen.

Heel stiekem heb ik hier wel beeld bij. Ik heb zelf twee kinderen in de leeftijd van 8 en 10 jaar. Ik denk dat zij zich prima gaan vermaken met onbeperkt iPad. Zonder WiFi natuurlijk. Maar dan nog. Zij vermaken zich wel.

Ik las in een kranten artikel dat de leeftijd van de kinderen tot 16 jaar gaat. Persoonlijk vind ik dit best hoog. Die van mij zijn al stil vanaf hun 6de verjaardag en een iPad. Maar dan nog. Je moet ergens een grens stellen. En ik geef toe. Ik ga het vliegtuig in met twee kinderen van 8 en 10. En dan nog baal ik van al die huilende baby’s. Heb ik deze ook gehad? Nee. Ik ging niet op vakantie met baby’s, haha. Maar ieder voor zich.

Als je bewust kinderloos je leven wilt leven, dan is zo’n vlucht met volwassenen misschien wel fijn. Als die zag dan ook maar gedragen, iets met alcohol en overlast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s