Hummus maar dan anders.

Ook dit recept heb ik van de supermarkt zelf. Ik kocht laatst hummus met mango. Hummus kan je op verschillende manieren bereiden. Pittig, neutraal, met extra knoflook of je maakt er een zoete versie van. Ik heb eens goed in het potje van de Albert Hein gekeken. Als basis natuurlijk hummus. Erg makkelijk zelf te maken, zie internet. Stukjes verse mango erover heen strooien. En ik zie een soort jam/gelei, ik zou zeggen pak abrikozen jam…. Of je laat deze achterwege als je voor een gezonde versie wilt gaan. Wat sesam zaadjes eroverheen. Genieten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s