Witter dan wit in deze zomer.

Ik ben nog nooit zo wit geweest met mooi weer. Het is te heet om buiten te zijn. Het zwembad is prima. Maar na een uur ben ik deze ook wel zat. Daarna ga ik mijzelf toch echt omkleden en dan weer binnen zitten. Heerlijk bij de ventilator. En s’nachts slaap ik op een kamer met airco.

Ik ben dol op warmte/hitte. Mij hoor je dan ook niet klagen over afgelopen dagen. De nachten slapen de kids en ik heerlijk op de zolder. Aircootje aan. Snurk.

En overdag, ach het is best heel warm, misschien iets te…… maar dan gaan wij zwemmen. En binnen zitten wij in ons ondergoed bij de ventilator. Er komt geen zweet druppel op ons lijf. Alleen een beetje jammer dat ik niet zoveel buiten kan zijn om een beetje bij te kleuren. Ik vier namelijk vakantie in eigen land aangezien een hoog seizoen vakantie voor mij niet te betalen is. Voor het eerst sinds jaren kleur ik niet bij in eigen land. Maar ach, mij hoor je niet zeuren. I love the summer ๐ŸŒž.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s