Liever geen tiener zwangerschap.

De buren zijn weer thuis van vakantie. Voor hun misschien minder leuk. Voor ons gezellig. De meiden spelen leuk met elkaar. De buuf en ik kunnen goede gesprekken vieren. Iets met een scheiding en wat daar al niet bij hoort ๐Ÿ˜’.

Om 12:00 vandaag was het zover. Tessa stond voor de deur met een big smile. Ik moest haar gewoon omhelzen, het zonnestraaltje. Zegt ze; ik heb wel een hernia overgehouden van de reis ๐Ÿคฃ. Eva vloog van de bank. Inmiddels hebben de dames alweer genoeg kattenkwaad uitgehaald ๐Ÿ˜ฌ.

Ik bracht vanmiddag wat boodschappen naar de buren. Als je van alles moet wassen en opruimen na je vakantie heb je geen zin om te koken. Het avond eten regel ik. Een verse salade, pasta salade en stokbrood. Lekker makkelijk met dit hete weer.

Sta ik bij de buuf in de tuin. Ik merk dat Dolf de kat mij steeds meer volgt. Overal. Ze is al een keer ontsnapt naar de andere buren. Ik weet inmiddels waarom. De deur naar de kliko’s stond open. Dan kan de kat via de kliko, schutting naar de buren. Ze stond zelfs bij hun binnen. Oeps. Zo niet handig. Daar heb ik van geleerd. Nu loopt dolf met een riem door de tuin. Maar zoals ik al zei; ik ben met de buurvrouw aan het praten in hun tuin. Staat madam de kat ineens op de schutting. Waarschijnlijk op zoek naar mij. Chips. Weer een stap verder. Nu wordt het gevaarlijk. Als zij de tuin uit kan kan er een kater komen. Over een maand kan dolf geholpen worden zodat zij geen baby’s kan krijgen. En in die tussentijd? Ik ben zo bang voor een tiener zwangerschap van Dolf. Met dit mooie weer staat de deur veel te vaak open. En anders wel een raam om te luchten. Pfew. Aub geen tiener zwangerschap hier in huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s