De chloor tabletten vliegen er nu doorheen.

Men zegt dat drie chloor tabletten voldoende moet zijn. Langzaam oplosbare in een drijvertje. Klopt vaak wel. Wij zitten meestal al wat hoger omdat wij veel in het zwembad zitten en het water bij ons meestal warmer is. Door de volle zon op ons bad. En anders wel de verwarming die wij aan kunnen zetten.

Afgelopen dagen viel het mij op dat het chloor best laag bleef. Ik heb strips om deze te checken. Dus, hoppa, 5 tabletten erin. Nog steeds laag. Nu heb ik twee drijvers met ieder 5 tabletten erin. En het water is nu ok. Nog steeds niet hoog in zijn chloor. Maar hij geeft een ok in de ondergrens aan. Zou dit komen door het extreem warme weer? Het water is natuurlijk nu heel warm en er wordt veel gezwommen. Dus…… u bent hierbij gewaarschuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s