Mijn jungle tuin.

Voorheen had ik alles in de tuin op een rij. In een hele strakke lijn. En nu? Ik heb een grote witte rechthoekige plantenbak. Hier staat een rozemarijn plant in, een eetbare lavendel, twee komkommer planten en een tomaten plant. En oh, ja in de schaduw van dit alles een bieslook plant. Deze groeit perfect in de schaduw van een ander.

Door deze wirwar van een planten jungle groeit ieder op zijn best. De een houd van schaduw. De ander van zon. Dus, hoppa, weg met al dat gesnoei en planten zoals ik het wil. Dit is de mooiste en lekkerste jungle die ik ook in mijn tuin heb gehad. Het is af en toe zoeken. Maar dan heb je ook wat. Verse kruiden, tomaten en komkommers. Ook erg leuk voor de kinderen om te snaaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s