Een cheeseburger pizza.

Vorige week was deze pizza in de aanbieding. Voor vijf euro bij afhalen. Mijn dochter en ik vinden op z’n tijd een hamburger van de Mac lekker. Ik neem weleens een cheese burger. Officieel lust mijn dochter geen kaas. Wel in een tosti of op een pizza. Maar die gele kaas saus over de pizza heen…… ik kan je vertellen, mij viel deze pizza tegen. Omdat deze niks met een cheese burger te maken heeft. Wel met een gewone hamburger. Op de pizza zit tomaat, hamburger in stukjes en plakjes augurk. En die saus die ze erover gieten is dus geen kaas saus maar een of andere cocktail saus. Perfect voor mijn dochter. Zij heeft van deze pizza genoten. En ik ook hoor, het was alleen anders dan ik had verwacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s